Кровни конструкции

Завршени проекти

Погледнете дел од нашите неодамнешни проекти со павер елементи

Реконструкција на кров на индивидуална семејна куќа

Партерно уредување на парцела на деловен објект со бекатон плочки

Уредување на мала дворна површина со бекатон плочки

Уредување на двор со бекатон плочки во сива и црна боја

Работиме со најдобрите

Нашите партнери

Scroll to Top