Услуги

Зошто да не изберете при изведбата на вашите проекти

Лиценцирана градежна компанија

Афион поседува лиценца за изведба на објекти од Б категорија

Гаранција и професионалност

Тим составен од професионалци кои гарантираат квалитетна изведба.

Квалитетни и сертифицирани материјали

Користиме исклучително квалитетни и сертифицирани градежни материјали

Ви нудиме градежни и фасадерски услуги изведени од тим од професионални и посветени луѓе.

Погледнете ги сите услуги и изведени објекти.

Изведба на нови објекти

Доколку сакате нова куќа или нов деловен објект, дозволете Афион да Ви биде партнер во остварувањето на вашите замисли. Посветуваме внимание во најситните деталите на секој проект и гарантираме квалитет и интегритет. Веруваме дека комуникацијата помеѓу инвеститорот е изведувачот е клучна и поради тоа сме целосно транспарентни и отворени за разговор во текот на целиот изведбен процес.

Реконструкција и санација на постоечки објекти

Ви стоиме на располагање и доколку планирате да го реновирате вашиот постоечки објект. Нашиот тим ќе работи постојани со Вас, исполнувајќи ги вашите желби и идеи. Обезбедуваме квалитетна изработка, а притоа проектот ќе биде завршен на време, во предвидениот буџет и според вашите замисли.

Кровни конструкции

Доколку градите нов кров или пак вашиот кров протекува и појавува знаци на несигурност, тука сме да ви понудиме системско решение кое ќе ги елиминира сите проблеми. Кровот на секој објект мора да биде изработен квалитетно и прецизно. Тој е составен од кровна носива конструкција и кровна покривка. За нашето поднебје, препорачуваме изведба на систем на вентилирачки кров со завршна кровна покривка од ќерамиди.

Термоизолациони фасади

Термоизолационите фасадни системи обезбедуваат топлина во зима, свежина во лето и значителна заштеда на енергетската потрошувачка. Термоизолационите фасади ги изработуваме исклучително со стиропор (ЕПС) со густина од 17kg/m³ и со квалитетни и сертифицирани материјали за завршна обработка.

Потпорни конструкции

Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции Потпорни конструкции

Земјани работи

Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи Земјани работи

Уредување со павер елементи

Тука сме да ви помогнеме и доколку барате решение за уредување на вашиот двор или тераса со бехатон плочки и рабници. Со различни форми, бои и структури, производите од бетон му даваат исклучителна препознатливост на вашиот дом. Предностите на бехатон плочките се во високата издржливост, лесното чистење и долгиот век на траење. Доколку е потребно да се врши ископ во иднина, павер елементите лесно се демонтираат. Враќањето во првобитната поможба е многу лесно.

Стовариште за градежни материјали и продажба на сѐ што ви е потребно за вашиот дом

Од 2016 година, Афион во рамки на стовариштето за градежни материјали отвара и Продажен центар со што се исполнува една целина на асортиманот кои го нуди. Покрај градежни материјали, може да најдете и материјали за завршна обработка, земјоделска механизација, материјали за водовод и одвод, ХТЗ опрема, електрични алати и многу друго.

Работиме со најдобрите

Нашите партнери

Scroll to Top