Ја градиме вашата иднина!

Што нудиме?

Нудиме се што Ви е потребно за реализација на секоја фаза од вашите проекти. Специјализирани сме во:

Изградба на нови и реконструкција на постоечки објекти

Доколку сакате нова куќа или нов деловен објект, дозволете Афион да Ви биде партнер во остварувањето на вашите замисли. Посветуваме внимание на најситните детали во секој проект и гарантираме квалитет. Ви стоиме на располагање и доколку планирате да го реновирате вашиот постоечки објект. Нашиот тим ќе работи постојани со Вас, исполнувајќи ги вашите желби и идеи.

Термоизолациони фасади и завршна обработка на објекти

Термоизолационите фасадни системи обезбедуваат топлина во зима, свежина во лето и значителна заштеда на енергетската потрошувачка. Термоизолационите фасади ги изработуваме исклучително со стиропор (ЕПС) со густина од 17kg/m³ и со квалитетни и сертифицирани материјали за завршна обработка.

Продажба на градежни материјали и се што ви е потребно за вашиот дом

Од 2016 година, Афион во рамки на стовариштето за градежни материјали отвара и Продажен центар со што се исполнува една целина на асортиманот кои го нуди. Покрај градежни материјали, може да најдете и материјали за завршна обработка, земјоделска механизација, материјали за водовод и одвод, ХТЗ опрема, електрични алати и многу друго.

Кровни конструкции

Доколку градите нов кров или пак вашиот кров протекува и појавува знаци на несигурност, тука сме да ви понудиме системско решение кое ќе ги елиминира сите проблеми. Кровот на секој објект мора да биде изработен квалитетно и прецизно. Тој е составен од кровна носива конструкција и кровна покривка. За нашето поднебје, препорачуваме изведба на систем на вентилирачки кров со завршна кровна покривка од ќерамиди.

За Афион

Ние сме градежна компанија основана во 2010 година. Составени сме од тим од професионални и посветени луѓе, спремни да ги остварат сите ваши проекти. Во текот на изминатите години имаме стекнато доволно искуство за да ги реализираме сите ваши идеи и замисли.

Што не издвојува од останатите?

Нашата посветеност за квалитетно извршување на секој проект и задоволството на клиентите е она што не издвојува од останатите.

14 години искуство

Со повеќе од 14 години во градежништвото, имаме искуство за да ги оствариме сите ваши проекти.

Квалитет и гаранција

Се стремиме да испорачаме исклучителни резултати кои ги надминуваат очекувањата на нашите клиенти.

Грижа за клиенти

Клиентите на прво место. Работиме со вас за да ги разбереме вашите визии и да одговориме на вашите барања.

Контактирајте нѐ

За било какви прашања или стручни совети

Scroll to Top