Термоизолациони фасади

Термоизолациона фасада на семејна куќа

Термоизолационата фасада е изведена со стиропор Усјепор со дебелина од 10cm и густина од 17kg/m³. Завршната обработка е со акрилен малтер во бела боја и цокле изработено од мозаик малтер, отпорен на влага и вода.

Погледнете ги разликите!

Работиме со најдобрите

Нашите партнери

Scroll to Top