Термоизолациони фасади

Термоизолациона фасада на деловен објект на Афион

Термоизолационата фасада е изведена со графитен стиропор Усјепор со дебелина од 12cm и густина од 17kg/m³. Завршната обработка е со акрилен малтер во сива и жолта боја и цокле изработено од мозаик малтер, отпорен на влага и вода.

Погледнете ги разликите!

Работиме со најдобрите

Нашите партнери

Scroll to Top